Followers

Thursday, June 16, 2011

I'm Still LOVE YOU

you..
why you make me like this..
the love we had, just turn around in a blink..
like the white snow-flakes hit by the wind..

i just cry alone at the back..
i keep you to myself..
i tell myself once more, but...
i know u'll never..
i cry one more as you long away from me..

i'm not sure of living without you even for a day..
i'm waiting for you until you come..
even if you hate me, i'll do it until you see you..
even if i break down and ache, please come to me once..
even if you leave me like this, i'm looking at the place where you are..
even if i'm stupid like a fool, i'll do so that you can see me again..

Because of the cold expression in your eyes..
you ignore me and leave me behind..
i cry again as i leave..

I miss you again and it makes me frustrating myself..
i'm always waiting for you until you come.. 

I'm try to call you softly..
i close my eyes and i hope when i open it..
you'll be there..
every breathe i'm hoping i can find the way to get you..

i'm love you so much even it hurting me..
i just pretending alright at the outside..
i'm just pretending..
who knows..?

i hope u can come to my side again..
i really hope..
i miss you, i'm still love you..
but i don't know how to tell you..

i hope you can hear me..
i hope you can feel me..

i really love and miss you so much..
until now..
F**** N***** (hide)





Friday, June 3, 2011

Mimpi


hey guys!! lama nye aku ta update blog ni ha..
dh bersawang da pun.. hahahhaa~~!!
anyways, aku pun da ta tahu nk citer ape dah..
sekarang ni sebok ngan keja lagi..
dh ta sempat tahu nk membebel kat sini..


aku just nk share ngan korunk pasal MIMPI aku mlm tdi..
walaweh!! mst korunk kate, pasal mimpi pun nk citer..
aku reply, pnye la pasal.. nk baca, dipersilakan... kalau ta nak..
next blog please.?


MIMPI ni, alamak aii.. mcm mne eyh nk mulakan..
errmm, sbnrnye aku mimpi pasal ex aku.. **T** ****H* namanye.. (hide)
aku ta tahu mcm mne aku boleh mimpi pasal dye..
yg aku engt masa dlm mimpi tuh..
dye dtg kat aku..
aku pun ape lagi, menangis jela...
dh lama kot ta jumpe..
rindu gler ckp kaw, tpi syg la kan, masa tuh ktorg dh break..
aku just bole tgk dye jela..
hahhahhahaha~~~
then, aku ta tahu mcm mne ttbe aku bole ade dlm bilik n pura2 tdo..
dye dtg kat aku then ckp smbil pegang tgn aku.. pngjang dye membebel masa tuh...
dye engt aku ta dgr...
yg aku engt ada dye ckp...
'' sye sygkan awk, tpi sye ta boleh dgn awk..''
aku yg tgh berlakon tdo ape lagi, terus bangun..
aku ckp, '' kita lupekan yg lama, mulakan yg baru''


then, ktorg masing2 gelak..
masa tuh, aku happy jgn citer la kan.. mmg best giler..
secara tetiba, aku terbgn dri tdo..
nmpknye aku mimpi rupenye....
hehhhh~~!!
ruginye.. kan best kalau btol...


aku bgn tdo je tadi, terus termenung smbil menangis..
alangkah bestnye kalau mimpi aku tdi tuh jdi kenyataan..
aku mmg rindukan dye.. terlalu rindu..
tapi aku tahu, syg aku, rindu aku, tak kemana pun..
dye dh ta suke aku..


aku harap biarlah aku terus mimpikan dye lagi..
bole aku jumpe dye..
biar pun dlm mimpi, tpi aku seronok sgt2..


itu jela citer aku kali ni..
hahahha..
aku ta pndai nk berkarang..
sorry kalau korunk baca agak pening sikit..
hehehhehe!~~
thnks~~