Followers

Friday, May 6, 2011

Berfikir Sejenak Wahai Kamu, Perempuan.


hari ni aku saje jer nk share ngan korunk sume.. ni adalah antara CIRI-CIRI LELAKI yang mmg JATUH CINTA (sayang habis) kat  korunk (pompuan) la kan..
  1. Dia bersungguh sungguh melakukan sesuatu untuk kekasihnya dengan rela bukan kerana terpaksa.
  2. Dia sentiasa ingin menghiburkan kekasihnya dan sanggup berubah menjadi orang yang banyak bercakap asalkan kekasihnya tersenyum dan ketawa
  3. Dia banyak menasihati kekasihnya kerana dia amat menyayangi kekasihnya dengan penuh ikhlas
  4. Dia berusaha mengongkong kebebasan kekasihnya kerana perasaan cemburunya yang meluap luap
  5. Dia sentiasa takut kehilangan kekasihnya
  6. Dia sentiasa mengawasi pergerakkan kekasihnya kerana dia sentiasa berasa curiga
  7. Dia tidak suka ada lelaki lain rapat dengan kekasihnya
  8. Dia mudah merasa cemburu dan snsetif apabila kekasihnya tidak menumpukan sepenuh perhatian kepadanya
  9. Adakala dia seperti seorang anak kecil yang meminta perhatian kerana dia mahu kekasihnya melayannya lebih dari orang lain
  10. Dia menjadi orang yang paling rajin dan sanggup membantu kekasihnya melakukan apa sahaja
  11. Dia mula pandai merajuk kerana ingin dipujuk oleh kekasihnya
  12. Dia akan mengelabah apabila kekasihnya berjauhan daripadanya terlalu lama
  13. Dia sentiasa mempastikan keselamatan kekasihnya
  14. Dia mementingkan kekasihnya daripada dirinya sendiri
  15. Dia kerap bertanya adakah kekasihnya mencintainya kerana dia merasa kasihnya lebih kuat daripada kekasihnya
  16. Dia tidak akan melayang gadis lain yang tidak ada urusan penting dengannya
  17. Dia cuba meluangkan masa lebih banyak masa dengan kekasihnya walaupun terpaksa menunggu kekasihnya dengan sabar
  18. Dia membanggakan kekasihnya di depan orang lain
  19. Kalau ditinggalkan oleh kekasihnya,ia akan berasa serik dan tidak percaya dengan cinta perempuan lain namun dia sentiasa mengharap kekasihnya kembali kepadanya
  20. Apabila timbul orang ketiga,dia akan hilang akal dan sanggup berbuat apa saja untuk merebut kembali kekasihnya.Malah sanggup membunuh jika diberi kebenaran
  21. Dia menganggap kekasihnya sebagai orang yang paling dia percaya dan sanggup menyerah segala harta dan nyawa nya kepada kekasihnya
  22. Dia tidak akan berlaku curang terhadap kekasihnya namun jikalau dia berbuat demikian itu bererti hatinya belum 100 peratus mencintai kekasihnya
  23. Bukan semua lelaki sanggup menitiskan airmata hanya untuk seorang wanita
so, korunk perempuan nilai la yer.. guys, keep it up.. tapi 4 sure spe dpt yg ke-23 ni.. mmg aku tabek spring la lu der!!~~

oke. sekian

...

Thursday, May 5, 2011

terbaru

at last dpt jugak aku manage life aku sorang diri.
susah jugak mulanya..
lama kelamaan, aku dpt terima hakikat..
alhamdulillah.. aku berdoa pada Allah agar hidup aku lepas ni lebih sempurna dan diredhaiNya..
Amin~~
Aku just nk jaga pasal hal aku jer sekarang. lupekan cerita lama dan mulakan yang baru..
:)
next year bulan 4 aku akan ke MILAN, Italy. Mungkin akan melencong ke London, Monaco dan Paris.. Insyallah..:)